رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران از استفاده مواد اولیه بی‌کیفیت در رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان خبر داد.

 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرگزاری دانشجو، رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران از سوءاستفاده برخی رستوران‌ها و کترینگ‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان به مشتریان خبر داد. 

ه گزارشاقتصادنیوز به نقل از خبرگزاری دانشجو، رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران از سوءاستفاده برخی رستوران‌ها و کترینگ‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان به مشتریان خبر داد. وی گفت که متخلفان برای کاهش هزینه‌ها و افزایش سود، از مواد اولیه بی‌کیفیت و نامرغوب در تهیه غذا استفاده می‌کنند. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که بسیاری از مصرف‌کنندگان به دنبال غذاهای باکیفیت و سالم هستند.

رئیس اتحادیه تاکید کرد که این نوع رفتار نه تنها به سلامت مشتریان آسیب می‌زند بلکه باعث تخریب اعتبار صنعت رستوران‌داری نیز می‌شود. وی از مسئولان خواست که با برخورد قاطع و نظارت دقیق‌تر، مانع این گونه تخلفات شوند.

 

© تمام حقوق برای شرکت ماکان آتیه گندم جاوید محفوظ است

طراحی و اجرا :سعادت سیستم