دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: برخلاف تصور برخی افراد، گرسنگی طولانیمدت روشی سالم یا مؤثر برای کاهش وزن نیست و میتواند پیامدهای منفی بر بدن داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعلام کرد: در حالی که برخی افراد تصور میکنند گرسنگی طولانیمدت میتواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند، یافتههای علمی خلاف این باور را نشان میدهند. کارشناسان تغذیه این دفتر تأکید دارند که گرسنگی طولانیمدت نه تنها روشی سالم یا پایدار برای کاهش وزن نیست، بلکه میتواند اثرات منفی متعددی بر بدن داشته باشد.
بر اساس نتایج پژوهشهای علمی، افرادی که از رژیمهای گرسنگی برای کاهش وزن استفاده میکردند و تنها ۵۰ درصد از انرژی مورد نیاز خود را به مدت سه هفته دریافت کردند، اگرچه وزن کم کردند، اما حدود ۵ درصد از توده عضلانی و بافت بدون چربی بدن خود را نیز از دست دادند.
کاهش شدید و طولانیمدت انرژی دریافتی باعث میشود بدن وارد حالت بقا شود؛ در این وضعیت، ذخایر چربی حفظ میشوند و متابولیسم بدن کاهش مییابد، در نتیجه روند کاهش وزن متوقف میشود.
دفتر بهبود تغذیه جامعه همچنین اعلام کرد میزان پایبندی افراد به رژیمهای بسیار کمکالری پایین است و این نوع رژیمها نمیتوانند به عنوان یک سبک زندگی پایدار ادامه یابند. تداوم چنین وضعیتهایی ممکن است به کندی رشد مو و ناخن، تضعیف سیستم ایمنی و کاهش سرعت ترمیم زخمهای پوستی منجر شود.
در پایان این گزارش تأکید شده است که بهترین راه برای دستیابی به کاهش وزن سالم و پایدار، ایجاد تغییرات تدریجی در رژیم غذایی و افزایش فعالیت بدنی است؛ تغییراتی که در طولانیمدت قابل حفظ باشند و سلامت عمومی بدن را تضمین کنند.
بی اغراق، غذا و خوراک از گذشته تا هنوز و همیشه، جزء جداییناپذیر از زندگی انسانها بوده و هست. از این رو، میتوان غذا را در کنار هوا (اکسیژن) و آب مهمترین رکن برای بقای بشر عنوان کرد. همین مقوله کافی است تا اهمیت دادن به موضوع آموزش برای مجموعه رستوران های بوی گندم در اولویت باشد.
از این رو شرکت در کلاسهای حرفهای به کارکنان رستوران بوی گندم کمک میکند تا در استفاده از تکنیکها و روشهای پیچیدهتر آشپزی تسلط پیدا کنند و با اعتماد به نفس بیشتری در آشپزخانه کار کنند. کلاس های آشپزی حرفه ای معمولاً روی غذاهای متنوع از سراسر جهان تمرکز دارند. این به کارکنان امکان میدهد تا با طعمها و روشهای جدید آشنا شوند.
در نهایت، بسیاری از این کلاسها روی اصول مدیریت آشپزخانه، از جمله سازماندهی، نگهداری بهینه مواد غذایی و رعایت استانداردهای بهداشتی تاکید دارند. این مهارتهای مدیریتی به افراد کمک میکند تا در محیطهای حرفهای با کارایی بیشتری عمل کرده و به مرور زمان حتی به موقعیتهای مدیریتی در آشپزخانه دست یابند.
دوره های مختلف تخصصی بین المللی و داخلی گذرانده شده توسط مدیران و کارکنان رستوران های زنجیره ای بوی گندم
گواهینامه بین المللی سر آشپز (غذای بین المللی )IGS CERT ACADEMY - جناب آقای محمد جواد فعله کری مدیر عامل محترم شرکت ماکان آتیه گندم جاوید
گواهینامه بین المللی سر آشپز (غذای بین المللی )IGS CERT ACADEMY - جناب آقای میثم الیاسی مدیر محترم تولید مجموعه رستوران های بوی گندم
گواهینامه بین المللی سر آشپز (غذای بین المللی )IGS CERT ACADEMY - جناب آقای نادر فعله کری سرپرست محترم مجموعه رستوران های بوی گندم
شرکت ماکان آتیه گندم جاوید در خدمت صنعت غذای کشور
کلیه حقوق سابت متعلق به شرکت ماکان آتیه گندم جاوید است