بی اغراق، غذا و خوراک از گذشته تا هنوز و همیشه، جزء جداییناپذیر از زندگی انسانها بوده و هست. از این رو، میتوان غذا را در کنار هوا (اکسیژن) و آب مهمترین رکن برای بقای بشر عنوان کرد. همین مقوله کافی است تا اهمیت دادن به موضوع آموزش برای مجموعه رستوران های بوی گندم در اولویت باشد.
از این رو شرکت در کلاسهای حرفهای به کارکنان رستوران بوی گندم کمک میکند تا در استفاده از تکنیکها و روشهای پیچیدهتر آشپزی تسلط پیدا کنند و با اعتماد به نفس بیشتری در آشپزخانه کار کنند. کلاس های آشپزی حرفه ای معمولاً روی غذاهای متنوع از سراسر جهان تمرکز دارند. این به کارکنان امکان میدهد تا با طعمها و روشهای جدید آشنا شوند.
در نهایت، بسیاری از این کلاسها روی اصول مدیریت آشپزخانه، از جمله سازماندهی، نگهداری بهینه مواد غذایی و رعایت استانداردهای بهداشتی تاکید دارند. این مهارتهای مدیریتی به افراد کمک میکند تا در محیطهای حرفهای با کارایی بیشتری عمل کرده و به مرور زمان حتی به موقعیتهای مدیریتی در آشپزخانه دست یابند.
دوره های مختلف تخصصی بین المللی و داخلی گذرانده شده توسط مدیران و کارکنان رستوران های زنجیره ای بوی گندم
گواهینامه بین المللی سر آشپز (غذای بین المللی )IGS CERT ACADEMY - جناب آقای محمد جواد فعله کری مدیر عامل محترم شرکت ماکان آتیه گندم جاوید
گواهینامه بین المللی سر آشپز (غذای بین المللی )IGS CERT ACADEMY - جناب آقای میثم الیاسی مدیر محترم تولید مجموعه رستوران های بوی گندم
گواهینامه بین المللی سر آشپز (غذای بین المللی )IGS CERT ACADEMY - جناب آقای نادر فعله کری سرپرست محترم مجموعه رستوران های بوی گندم
شرکت ماکان آتیه گندم جاوید در خدمت صنعت غذای کشور
کلیه حقوق سابت متعلق به شرکت ماکان آتیه گندم جاوید است